![]() |
Tu smo [:)] |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Author | |
filipilioski ![]() Newbie ![]() Joined: 27/Oct/2009 Location: Macedonia Posts: 39 |
![]() ![]() ![]() Posted: 23/Oct/2023 at 12:12am |
Поздрав од Македонија :)
|
|
![]() |
|
MILICA ![]() Newbie ![]() Joined: 11/Oct/2011 Posts: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Поздрав за све :)
|
|
![]() |
|
sejn ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 27/Jul/2015 Location: Srbija Posts: 3 |
![]() ![]() ![]() |
bla bla bla.....
|
|
![]() |
|
ahmed jani ![]() Groupie ![]() ![]() Joined: 19/Dec/2014 Location: Unknown Posts: 51 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
MILICA ![]() Newbie ![]() Joined: 11/Oct/2011 Posts: 1 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
friend ![]() Senior Member ![]() Joined: 15/Aug/2013 Posts: 164 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
pakistan ![]() Newbie ![]() ![]() Joined: 29/Dec/2012 Location: pakistan Posts: 23 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
friend ![]() Senior Member ![]() Joined: 15/Aug/2013 Posts: 164 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
zuuum ![]() Senior Member ![]() Joined: 01/Oct/2009 Posts: 294 |
![]() ![]() ![]() |
Позз. Ма има доста грешака јер они само копирају и налепе речи које им ја пошаљем, неке су покушали и одрадили само преко гугла па зато изгледа смешно... А друга зезнута ствар је та што за неке изразе у игрици не знам на шта се односе јер као што знате српски је најсложенији језик :) С тога унапред извините на неким грешкама, али радим на томе па све заједно шаљем админима да исправе... :) Поздрав
|
|
![]() |
|
ognjen ![]() Senior Member ![]() ![]() Joined: 08/Oct/2009 Location: serbia Posts: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Поздрав за све! :) Преводио је Горан (Зууум),превео је добро ја мислим,ал нису администратори добро преписали.:)
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123> |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |